FRÅGA INTE VARFÖR, MEN JAG OCH MIKKIS HAR TRÅKIGT x)


Moderna ställningar á la Kama Sutra

Knäböjande ansikte-mot-ansikte
Spontan älskog innebär också att på ett kreativt sätt använda sig av de möbler som finns tillgängliga. Genom att vara lite försiktig så kan ni till och med älska i och på en snurrfåtölj som visas på bilden, extra bra fungerar det om det är höj- och sänkbar eftersom det gör det möjligt för honom att ta henne när han står på knä. Även då du oftast inte hinner eller har möjlighet att ta av alla kläderna när ni har sex spontant så kan ändå just denna halvnakenheten bidra till att öka upphetsningen.


 


Djup penetration
Ställningar för djup penetration gör det svårt för mannen att variera i vilken vinkel han tränger in i sin partner. I den ställning som visas här har kvinnan sina knä tryckta mot bröstkorgen och armarna om mannens rygg vilket gör att hon delvis kan hjälpa till och styra hur djupt han tränger in.

Dessa ställningar ska bara användas om kvinnan är vig och mår bra, till exempel så fungerar inte dessa ställningar om hon har ryggproblem.

Mannen ska också vara försiktig vid inträngandet så han inte skadar sin partner innan könsorganen anpassat sig till varandra.

Dessa ställningar ska också undvikas under den sista delen av en graviditet.

 

<!--[if !vml]-->


Missionärsställningen
Missionärsställningen är nog den vanligaste av alla ställningar i västvärlden med mannen överst.

Den är mycket bra att variera, paret har bra ögonkontakt och även bra möjligheter för en djupare penetration. Det är också enkelt och skönt att kunna kyssas och smeka varandra under samlaget.

 

Skottkärran

För alla kvinnor som får en kick av att känna sig sårbara, är ofta de ställningarna där hon blir tagen bakifrån ytterst stimulerande. För mannen är åsynen av en kvinnostjärt ytterst upphetsande. Om det är så här för dig och din partner, kan skottkärran vara ställningen för er, eftersom den kombinerar dessa båda moment.

Även om denna ställning kräver flexibilitet och vighet så är den inte särskilt svår. Kvinnan vilar sina underarmar på en stolsits, mannen lyfter upp och stödjer henne samtidigt som hon kramar med sina ben om hans midja och rygg.



 

Avancerad ställning bakifrån
Lite mer avancerade ställningar där mannen tränger in bakifrån och kvinnan sitter ovanpå, erbjuder djup penetration och är extra bra om mannen har svårt att få penis att stanna inne i kvinnans vulva.

Här är det också kvinnan som kontrollera hastighet, djup och rörelser, medan mannen har båda händerna fria så att han kan stimulera hennes bröst och klitoris.



Samlagsställningen "Grodan"

”Grodan” har fått sitt namn av att båda parter har sina ben brett isär och rör vid varandras fötter och har därmed en grodliknande bild. Kvinnan ligger ovanpå mannen och stöttar upp sig själv med händerna medan han håller henne om midjan och drar hennes höfter upp emot sig.

Detta är en bra position att variera sig med, särskilt om mannen är trött eller om samlaget varat länge och paret vill hålla igång med en mera vilsam ställning en stund. Dock kräver det en viss armstyrka från mannens sida, men kvinnan kan hjälpa till genom att skjuta ifrån både med händer och fötter. Mannen kan alltså ta det lite lugnare och luta sig tillbaka och lämna rodret till sin kvinnliga partner.



En ställning snett bakifrån
Mannen sitter i en fåtölj med sina ben brett isär och kvinnan sitter på snedden i hans knä. Ett av hennes ben ligger över fåtöljens armstöd, vilket förenklar inträngandet. I den här ställningen så har båda parter händerna fria för att tillfredsställa varandra genom smekningar och kramar. Vem som helst av de båda kan lätt komma åt och stimulera hennes klitoris och han kan smeka hennes bröst och suga på bröstvårtorna samtidigt som han smeker hennes lår.

 

 

Ställning ”Stående bakifrån”

Den här samlagsställningen stående bakifrån är nog den mest bekväma för att klara av en ”snabbis” eftersom den kräver ett minimum av förändring i klädseln.

Om kvinnan använder höfthållare och stumpor istället för strumpbyxor så blir det en ännu snabbare och bekvämare ställning.

Kvinnan kan stödja sig mot en stol eller ett bord. Samlag bakifrån kan vara extremt njutningsfullt för båda parter eftersom det ger en djup och tillfredsställande penetration och tillåter mannen att gunga och gnugga sina höfter mot kvinnans stjärt. Han kan också nå att smeka henne både på brösten och klitoris och växla till ett kraftfullt grepp om höfterna för en snabbare avslutning.


Djup penetration
Alla ställningar bakifrån är bekväma för kvinnor som har en känslig G-punkt eftersom det är lättare för penis att trycka mot vaginans främre vägg. Detta är mycket enklare just i den här bakifrån ställningen eftersom mannen kan luta sig framåt eller åt olika håll för att prova sig fram till vilken ställning som är skönast för kvinnan. En del bakifrån ställningar är mer bekväma och mjukare än andra och är då särskilt lämpade för människor med olika medicinska problem eller handikapp som annars i vanliga fall får avstå från de mera traditionella samlagsställningarna.

”Hund-stilen” gör att mannen kan variera hur djupt han tränger in och han kan även i denna ställning gunga och gnugga vilket ökar friktionen i underlivet för kvinnan. Han har också sina händer fria för smekningar av könsorgan och olika erogena zoner.


Sida-vid-sida

Samlagsställningar vars grundposition är sida-vid-sida är idealiska för avslappnad älskog när paret har gott om tid och det är inte ovanligt att man faller i sömn efter samlaget, fortfarande ömt omslingrade och med penis kvar i den varma vulvan. Möjligheterna för att viska varma kärleksord, smeka varandra och att kyssas gör denna ställning till en både populär såväl som sensuell och romantisk ställning.

 

”Rida” bakvänt
I denna ställning där kvinnan rider mannen bakvänt, alltså med ryggen mot hans ansikte och hans knä böjda upp mot hennes bröst kan hon luta sig mot hans ben för att underlätta ritten och han kan smeka hennes skinkor och hjälpa till och lyfta lite i midjan. Ställningen är lite spännande eftersom man inte ser varandra och detta lämnar fantasin fri för lite vildare rollspel.


 

 

Kvinnan överst
Samlagsställningar där kvinnan är överst är oftast mycket tillfredsställande för båda parter och lämpliga för att kvinnan kan tillfredställa sig själv eftersom
hon lätt når sin klitoris. Ställningarna tillåter kvinnan att ha en mera aktiv roll en de mer traditionella ställningarna och hon kan härmed också bestämma djupet på penetrationen och relativt väl styra takten i samlaget. Genom att ta kontrollen så är kvinnan fri att röra sig såsom hon finner mest njutbart medan mannen kan luta sig tillbaka och tillåta sig att njuta av att bli tillfredsställd eller så kan han som har händerna fria smeka alla hennes erogena zoner.


 

”Lyons diligens”
I denna samlagsställning sitter kvinnan på mannen med ansiktet vänt mot honom och hon har sina ben på varsin sida om hans midja eller över hans axlar och sedan lutar hon sig bakåt med raka armar och handflatorna mot underlaget. När mannen trängt in i henne så kan han lätt luta sig tillbaka och påverka i vilken grad hans penis trycker mot hennes G-punkt på den främre väggen i vaginan.

Kvinnan kan använda sina ben för att trycka underlivet mot honom.


;)

På onsdag ska jag, Antonia och Felicia åka in och träna med Alex, Alex och Robban :)

Jag ska komma i form ;) och bli stark ;)


Men men, snart ska jag och mikkis sova, jag är sjukt trött.. Ha det bra! PUSS EMMA !

churizo Mikkis och Hot-doog Emma (;

Heej, nu sitter jag och mikkis och har skiiit kul! :) Tss, hahha.., Jahaa, Josha har kommit på nya smeknamn till oss ;)
Churizo mikkis och hot-dog emma ;)

Lter bra tycker jag!

Men sknart ska vi kolla på melodifestivalen (äta upp allt godis bara)
Sen ska vi hitta på något ;)

I går va jag hos Julia i älvsjö! Vi hade jätte kul! :)

MEn nu ska jag fortsätta snacka med min pojkvän, jochus och några till ;)

Kiss by ME Emma '(aa*



Mikkis <3



Julia <3

<3


gästblogg

Tjenare:)
Creey här ( angela )Jag gjordeen liten design till Eleonora och Emma :)

Om ni behöver hjälp med bloggen eller med eran design kontakta mig :)
[email protected] eller www.creey.blogg.se



 Ha en bra kväll och fortsätt läsa efvsek :)<3

-.-'

Till er små wanna-be fjortisar som tror ni e nått.. SE och LÄR

Bästevän!

Efter en lång helg med Bästevän börjar man bråka med henne -.-' HATAR killar!
Dom ska alltid vara ivägen, men bortsätt från det såå HAr jag haft kul! :)
Alla-Hjärtans-Dag va jag vi i kyrkan och hade kärleksmässa, sen efteråt hade vi invigning av våran nya "ungdomsvåning" så vi klipte band och åt semlor som vi själva bakat! Muums! (:

Men nyss fick jag för miig att jag skulle gegga på en ansikstmask i ansiktet :) Väldigt brun blev man, och KLADDIG... Men jag lucktade gott iallafall, CHOCKLAD! :D




Kisses // Emma

FÖRLÅT :/

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte varit hemma :/
Idag ska jag typ träffa Mange och Antonia, Antonia ska sova häär!! :D Jiipie! :D
Men en liten beskrivning om vad som har och kommer hända denna vecka :D

MÅNDAG: Va på gårn med Johanna :D <3
TISDAG: Va med Antonia Hemma hos miig (DJURÖ) :D Sen träffa vi Mange :D <3
ONSDAG: Va med Antonia HEmma hos henne (STAVSNÄS):D Sen Träffa vi Mange :D <3
TORSDAG: Hade LUB (ledarutbildning) :D Och hade skojj med Jeffa :D <3
FREDAG: Ska kanske åka med Bästevän (Antonia) till gurra-B centrum, hon ska klippa sig och ta hål i öronen :D
LÖRDAG: Don't know :( <3 TRÄFFAS?
SÖNDG: ALLA-HJÄRTANS-DAG!! :D Kärleksmässa 16:00 i Djurökyrka och invigning av våran nya "ungdomsvåning" på klockargården :D <33

Såå, typ lite jag gjort och kommer göra :D
HA det bra! PUSSEH // EMmA


                                Antonia <3 Emma

Lite bilder från stuh 2010 :)



Helg med Emilia, Felicia, Mikkis och Malin :)

Har varit hos Emilia igår till idag, vi har haft massa kul! :D
Vi bastade med Honung igår, det va jätte sköönt, Men jag och Felicia blev lite svimfärdiga? Varför vet jag inte? Jag är ju Finsk? Jag bastar ju hela tiden? Jag borde klarat det Så nu är jag sur på mig själv! :(

Men men, idag kom Robban hem från sin pappa som typ bor i älvsjö, så han åkte ner till stavsnäs och träffa oss! Okej, träffa Felicia.. Dom strula hela tiden, men jag va såå snäll och störde och fotograferade! :)
Mer social kan man vara! :D (felicia)

Men dom är nykära och det är SUPERGULLIGT!
HAHAHAH, men Felicia får sin hämnd genom alla bilder som kommer!  ;)  (inte bara på dom, utan på alla)

Men jag och Felicia lekte fjortisar







Visst är vi sööta (aaa' <33

Bilder från när tjejorna isvakade :) och så Åbert & Felicia <3


Kommentar-Krig på facebook ! :)

SENASTE AKTIVITETERNA
 
Felicia har ett förhållande med Robban Eriksson. · ·
Zeline Berglund
Zeline Berglund
wooopwoooop (Y)
Igår kl. 22:19 ·
Sandra Voxby Olsson
Igår kl. 22:31 ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
japp det är gulligt!
Igår kl. 22:32 ·
Elin Stockman Westerberg
Igår kl. 23:10 ·
Robban Eriksson
Robban Eriksson
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Idag kl 10:01 ·
Linda Eriksson
Linda Eriksson
höörö du fialotta har du gått och skaffa dig en gubbe som är äldre än mig ;)
för 9 timmar sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
hahahahahahh nej då ;D ♥ ♥ ♥ ♥
för 9 timmar sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
vi måste bli systrar :( ♥ ♥ ♥
för 9 timmar sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
ja ;D ♥ ♥
för 9 timmar sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahaha woho felicia kör inte incest! :D ♥
för 8 timmar sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
hahaha xD ♥
för 8 timmar sedan ·
Malin Dawrin
för 8 timmar sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
:) ♥
för 7 timmar sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Yeaaah ;) Felicia ((aa)) visste att det klicka lite där asså ;) ;) ♥
hahaha, x)) ni är duktiga!
smakar det gott? ♥
för ungefär en timme sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahahhaha emma! xD♥
för ungefär en timme sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
hahahahaha
hallonsylt ;) ♥
för 59 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Mm, Yjammie! :D HALLONSYLT ;) jah duh Mikkis .. HALLONSYLT :D Yeeaah ;) <333
för 58 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
hahah bra där felicia ;) ♥ ♥
för 58 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
aa ;) ♥
för 58 minuter sedan ·
Malin Dawrin
för 57 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
HAHAH, Malin jag vet att tyska läraren digga min story ;) ♥
HAn blev lite upphättsad, skulle inte förvåna mej om han smaka ikväll ;) <33
för 57 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
hahahahahahahaha aaaaaa xD ♥
för 56 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
hahahaaha ;) nä alla blev ju kåta som fan när du berätta den ♥ ♥
för 55 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Jupps!! :D Men han är juh Fett MYSKO -.^ <33
för 55 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
jaa♥
för 54 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
ofta man inte blir kåt på det jag säger? Min röst, HELA JAG är ju DUNDER SEXIIG !!!!!!:D <333
för 54 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
men emma alla killar går ju hem och tänker på diig så klart ;) hur dom än försöker som försvinner du inte ur deras hjärnor ;) ♥ ♥ ♥
för 53 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
aaa självklart emma!!!! alla blev ju kåta som fan! emma du är djuröskolas sexigaste flikka ;D <33
för 52 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Klart ;)
NU va du dum! BARA Djuröskola? HALLÅ?!?! Hela världens såklart ;) glömde du det? ;) <33
för 51 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahahahahaa xD försök inte smöra för henne för det är bara hon som kan SMÖRA! hahahhaha <33
för 50 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
aa just fan ja mena hela världen ;) ♥
för 50 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
jaaa ((aa)) det är ju bara för att jag är hela världens sexigaste flikka :D <33
för 49 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
bra där felicia ((aa)) <33
för 49 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
så klart du e gumman:D♥ ♥
för 49 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahaha men emma du fattar ju inte vad jag menar :( ♥
för 49 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
hahaah jo när hon smöra på smörpajen xD hahahahaha <33
för 48 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
mäh hallå? jag fattar allt (A) :D ♥
NEJ, MEN RING DÅ ;) <333333
och malin ! BRA! och om du fortsätter vara så gullig och snäll kan du bli världen NÄST, BARA NÄST sexigaste flikka, men jag komemr ALLTID ligga etta! :D <333
för 47 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahahahahha grattis felicia du vann en rosa brödrost i valfri färg :D <33
för 47 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
Asså ni får ta det på chatten jag får ju hur många i inkorgen och jag pallar inte radera alla -.-' <33
för 47 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
neeej jag är ju tvåa ;) <333333
för 46 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
men Malin lilla gumman ger man sig in i leken får man leken tåla :D tihii (a) <33
för 46 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
hahahah, aha, marija menar ni? ;) då är jag med i svängarna ;) <333
hihihi, Men jag säger ju det! jag är BÄST! helt enkelt BÄST! :D <33
för 45 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
haha jaja ;P <333
för 45 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
men jag ligger på andra plats ;) ♥ ♥
för 44 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahahahha jaaa men som tur så slöt ni fred idag ( pfjuuu!) :D<33
för 44 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
emmaa de är ju bara för att jag sitter brevid och hjälper dig ;) duin blonda sak ;D <3333
för 44 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
MALIN; va snäll sa jag! :D <33
för 44 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
men jag e snäll älskling D <333 ;)
för 43 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
:O fuskar emma!? nejj nu jävlar och felicia du åker dit för medhjälpning ellr vad det nu heter! :@ <33
för 43 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
fuskar?? :S:D I'm lost xd <333
för 42 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
jag är oxå helt lost! =O <33
för 42 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
felicia, du är en balong, och med det menaqr jag att om jag släpper dej flyger du iväg! så dert är jag som hjälper dej lilla gumman! :D <33 Och btw, du messar ju bara med ROBERT? så du säger inget till mej '.D <33 förutom allt jag redan vet, typ att jag är bäst och sexigast ;)( <33
för 42 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
tihi och egoistigast! (a) <33
för 41 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
nej, jag FUSKAR INTE btw :D <333
för 41 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
haha bra självförtroende ema det böhöver du verkligen det är bra att intala sig själv det ;) <333
för 41 minuter sedan ·
Malin Dawrin
för 40 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
jag heter EMMA tack! :D ♥
men ja, ofta inte, jag är sååååå sööt så :D <33333
för 40 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hörrni varför luktar jag kill parfyym? :O <33
för 39 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
men mikkis då!!! :@nu blir jag sur du e otrogen mot mig !! :@
för 38 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
för du gör som felicia ;) kommer försent till lektionen för att hon stod och strula med robert i typ en timme -_- och sen undrta vi varför det luktar kille ? joo, det va runt felicias mun ;S <33
för 36 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
omeen neej! jag fattar inte det är ju läskigt! =O <33
för 36 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
självförtroendet fick du väl när du tappa hjärnan? båda fick inte plats xD hahahahahahhaahhah <333333
för 35 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
hahah asså mitt ben har somnat jag har ingen känsel det e f*n läskigt :O <3333
för 35 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
men emma jag har ju inte strulat med nån! men däremot har jag kommit försent men det har inte med saken att göra! jag luktar kille och vet inte varföör :O<33
för 35 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
hahaha xD <333
för 34 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
men du var ju med robin !!;) <333
för 34 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahah bra där felicia.. emma du borde slå henne (a) malin slå foten i golvet ^^ <33
för 34 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
vaddå va med robin!? jag kramade aldrig honom! xD <33
för 34 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
haha jag har gjort det nu gör det ont som ***<3333
för 33 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
okej, bara så ni vet så älskar felicia mej! hon sa det nu! men vem gör inte det lixom ? hallå!? :D <3333
Hon driver bara lite, för hon saknar Obert :D <33 men jag tycker han ska heter Åbert! :D <333
för 33 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahha jag tycker han ska heter råfjärt ^^ hahah skojja ! <33
för 32 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
haha håller med emma om Åbert men ag tror faktiskt att hon älskar Åbert mer xD<3333 och sen jag då ;) <33
för 32 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
för 32 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
för 31 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
tihi (a) erkänn att de va lite kuligt! :D♥
för 31 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
men utan "jag skoja" :D <33333
för 31 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
nej jag älskar obert mest ;) <333
för 31 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
jag sa ju det:
1. robert
2. Malin ;)
delad trea mikkis och emma
ni får slåss (stavas) om platsen :D<3333
för 29 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
JAG VINNER 3 platsen ;) <333
för 28 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
haha mikkis ?? vill du a fjärde platsen elr ?? ;) <333
för 27 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Men ni vet att jag egentligen ligger Etta, men måste vara lite snäll mot dom fattiga barnen i haiiti(stavning) och det är ni asså :D <3333
för 27 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
hahah tack så mkt emma ;P <3333
för 26 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
hahahaha emma vi bor ju i sverige, ja säger ju att du tappade hjärnan när du fick ditt självförtroende;D hahahaha
för 26 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
hahahahah felicia 1-0 ;) <3333
för 25 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
hahha, skiit kul :) x)) ♥
Men om du nu har någon hjärna själv? KAn du inte börja använda den då? :) Livet skulle bli såå mycket lättare :D <33
för 25 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
för 23 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
joo men ja gör ju de, de är ju jag somm sitter och säger va du ska skriva så du ska "se" bra ut inför alla ;) ♥
för 23 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
Hm...2-1 te felicia ;) <333
för 22 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
jaga, mer än vad jag visste? jag behöver inte skriva att jag är snygg? det såg du väl vad tjappe skrev? Alla vet det redan ;)< 3
Och snart släpper jag snöret ^^ ♥
för 22 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
malain, JAG äger HENNE på kommentarer tbx, såå... HÅLL KÄFTEN med ditt, 1-0 2-1 3-2 4-3 okej ? ^^ <333
för 21 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
alla= du och tjappe :O du kanske inte har vart på svenska lektionerna.... nej juste du har ju tappat hjärnan ;D hahahaha <33
för 20 minuter sedan ·
Malin Dawrin
Malin Dawrin
hahahaha jag har ju sååå jävla tråkigt ;) <3333
för 20 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
hälsre det än att vara som dej :D ♥
för 20 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
nej det är jag inte ! :D och du verkar inte heller vara såå smart eftersom du googlar alla konstiga ord? :S Felicia lilla gumman, jag ser vad du gör! <33
för 18 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
jag tar 0-a platseeen :D< 33
för 17 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
hahahahahhahahaha, LOOSER! din data dog så du fick inte svar på dina ord som du skulle säga till mej? :D men men, det är inte lätt när det är svårt :/ finns här gumman! det vet du! ♥
för 17 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
FELICIA?! du sitter där som en tönt och tror att jag är en schizofreni? Typ en person som pratar med sig själv som andra person? felicia du skule inte veta det utan google? Du kanslke oxå borde lyssna mer på svenska lektionerna? men du kanske inte heller har en hjärna! :D ♥
för 14 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
jaaa jag håller ju på att räkna yt vilken psykisk störning du har xD hahahahahahahaha ♥
för 12 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hon är ju inte på svenska lektionerna längre!! ÅÅHNEEEJ! Åbert kommer göra henne till en... SKOLKAREEE! <33
för 12 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
felicia, emmas störning heter: FJORTIIIS! (a) <33
för 11 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
aaaaaa ;D <33
för 11 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
HAhah, felicia jag har redan räknar ut dina problem, Dysleksi och ADHD, träna stavningen gumman! :D <33
för 11 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
jag har problem med mina fingrar och de kan ine jag rå för ;) jahahahahahhahahahaahhaahha emma jag är hungrig ;) <333
för 13 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
jag med! kom vi går och äter :D <3333
för 11 minuter sedan ·
Felicia Thor
Felicia Thor
aa :) <333
för 11 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahahah vet du vad man gör då felicia? Man går mot kylskåpet, öppnar frysen, väljer nått att äta, tar ut det man vill ha, fixar det man har valt, stoppar in det i munnen, tuggar, sväljer, och låter maten åka den 2 dygns färdeen (a) ojojoj va jag är rooolig :D <33
för 11 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
bra mikkis! någon som varit aktiv på hk-lektionerna :D <333
för 10 minuter sedan ·
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
Emma Söötaste Rollby Kainulainen
mikkis, ditt ollon? går mot kylen och öppnar frysen? okejj? bra (Y) <33 vi kör på det nu! kom felicia! <333
för 9 minuter sedan ·
Mikaela Lunzio Karlsson
Mikaela Lunzio Karlsson
hahahhaah ojj xD hahaha kanske lyssnar på HK men inte på hmmm.. teknikeeen :D <33
för 4 minuter sedan ·


.


Låtar :) <3


Skolan..

Heej, idag skulle JULIA sova hos mej, men hennes mamma är typ CP så hon fick inte ens gå till skolan idag för att hon visste att julia skulle följa med mej hem? Hon är jävligt mysko?
:D

HAhHHAHAHAH, Idag på lunchen fick jag ett väldigt roligt samtal av Ellie, hon tyckte inte att ELEONORA <3 VALTER stämde? men det gör det så ni vet! :)

ELLI ÄNDRA INTE DET HÄR!! ((aa)) <3

aja, men snart ska jag till gårn och sen ska jag kanske sova hos Antonia med älsklings Emilia oxå :) <3

Men antonias kille komemr typ oxå, så jag och emilia får ha myysiigt själva! :D

PUSS PÅ ER :P Eran Emma ! <3


Antonia ((aa)) <3



Emilia ((aa)) <3



Antonias Sööta Kille (aa) <3


Tidsfördriv (a)

Superhjältetest resultat:


Du är Stålmannen

Stålmannen
68%
Fantomen
61%
Hellboy
59%
Robin
59%
Batman
54%
Kattkvinnan
54%
Wolverine
49%
Hulken
46%
Spindelmannen
27%
Du är en godhjärtad person
med utomjordisk styrka som älskar
att hjälpa andra.

Tidsfördriv (a)

ELEONORA FORSMANVALTER SKARSGÅRD

84 %

Ett förhållande mellan ELEONORA FORSMAN och VALTER SKARSGåRD kan bli hur bra som helst! Go for it!

ANTONIA ROLLBYALEXANDER BOBERG

95 %

Ett förhållande mellan ANTONIA ROLLBY och ALEXANDER BOBERG kan bli hur bra som helst! Go for it!

FELICIA THORROBERT ERIKSSON

66.5 %

Ett förhållande mellan FELICIA THOR och ROBERT ERIKSSON har goda chanser att bli lyckat!




/ Emma Kainulanen


SKRISKOR :D

Har haft frilufsdag, Det va kul! Alla tjejorna bada isvak, vi är knäppa ((aa))
Själv bada jag inte!! ISKALLT! :(
Men jag och Antonia fotograferade och filmade, och sen åkte hon och jag skriskor:D Det va gryymt kul!!

Nu kommer lite bilder (a) <3


Jag Och Antonia (Bästevän) <3

Jag Och Victor :) <3

Jag, Mikkis Och Victor :) <3

Jag och Antonia <33

SuuperSöööta JAG! (:  <3

SuuperSöööta JAG igen (: <3

Jag och Antonia (Bästevän) <333

Jag och Bästevän!! <333


Kiss by Emma :) <33


Antonia? HUR MÅR DU? :O

Heej, idag har vi haft en tråkig dag!! (aa)

PALLAR INTE TA DET NU!!

Men problemet är att vi har slutat, och ANTONIA vill vara kvar i skolan? :OO 


Hemma :)

Heej, förlåt för dålig uppdatering! Men som ni vet så har vi ju varit på stuh. Vi hade as kul kan jag säga! Men som vanligt finns det ju alltid tråkiga saker man måste göra oxå..  
Allt kan jag inte ta upp, men en sjukt rolig sak vi gjrde va att dansa LAP-dance, Men efter ett tag blev det bara pinsamt.. Vi har har haft föreläsningar, Båda roliga och tråkiga, Vi har hunnit med Massa saker iallafall :)

Men iallafall, jag är inte bara hemma från Stuh nu, jag är hemma från skolan nu oxå, några timmar iallafall :)
Just nu sitter Jag och bloggar, Antonia sitter och målar naglarna och Kim sitter och roar min lilla syster Ellen :)

Vi har håltimme i typ 2 timmar så vi gick hem, pallade inte vara i skolan, men våran lärare va sjuk så vi hade typ Kalle istället, vi lyssnade på "Flugornas Herre" men jag, antonia och kim, Emilia, Felicia, och mikkis satt och as garva åt den.

Ni borde lyssna på den! :)

Men nu ska vi typ GIKA facebook :)

Puss från ALLA oss , 

Emma, Antonia och Kim :) <3


Emma som blond (aa) <3

Antonia (aa) <3
'
Kim (aa) <3